Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.7 729 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 24sa
2 pezzi

Malzemeler

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 pezzi

Sodyum 5066 mg
Protein 65 g
Kalori 7909 kJ / 1892 kcal
Yağ 33 g
Lif 25 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 356 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...