Cihazlar ve Aksesuarlar
Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
12 unidades
Malzemeler
-
12 lonchas de jamón serrano12 lonchas de cecina
-
1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
-
400 g de agua
-
50 g de avellanas
-
80 g de aceite de oliva
-
50 g de nueces peladas
-
50 g de arándanos congelados
-
10 g de vinagre balsámico
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 unidad
Sodyum
547.8 mg
Protein
9.9 g
Kalori
852 kJ /
203 kcal
Yağ
17.2 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
3.2 g
Karbonhidrat
2.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Thermomix nº 151
37 Tarif
İspanya
İspanya