Gaspacho tomate-abricot

Gaspacho tomate-abricot

3.7 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • 250 g d'abricots frais coupés en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 30 g de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
  • 80 g de tomate coupée en morceaux
  • ½ c. à café de paprika doux en poudre (isteğe bağlı) et un peu pour la finition
  • 1 pincée de sel
  • 40 g de jambon serrano coupé en morceaux
  • 150 g de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
    150 g de feta, émiettée

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 372 mg
Protein 11 g
Kalori 964 kJ / 231 kcal
Yağ 17 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...