Verrine à l'abricot

Verrine à l'abricot

4.6 38 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 35 dk
6 portions

Malzemeler

  • 12 biscuits à la cuillère coupés en deux
    12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 36.8 mg
Protein 2.5 g
Kalori 704.7 kJ / 167.3 kcal
Yağ 5.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 3.7 g
Karbonhidrat 25.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...