Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

4.7 323 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g Emmental a pezzi (3 cm)
  • 30 g di burro a pezzi
  • 400 g di cipolle bianche a fettine
  • 40 g di farina tipo 00
  • 700 g di brodo vegetale bollente
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di pane tostate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 20.5 g
Kalori 2248 kJ / 537 kcal
Yağ 36.9 g
Karbonhidrat 32.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...