Risotto alla curcuma e agretti

Risotto alla curcuma e agretti

3.7 41 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
  • 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 20 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 353.6 mg
Protein 7 g
Kalori 1687 kJ / 403.2 kcal
Yağ 12.4 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 68.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...