Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur

Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur

4.4 13 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 20 g de beurre
  • 200 g de pousses d'épinards frais
  • 300 g de filets de poisson blanc sans arêtes, coupés en morceaux de 3 cm (cabillaud, lieu noir, merlan...)
  • 2 blancs d'œufs
  • 200 g de crème liquide
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 300 g de brocoli en fleurettes
  • 200 g de haricots verts plats frais

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 22 g
Kalori 1321 kJ / 314 kcal
Yağ 21 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...