Arancini aux restes de poulet et de risotto

Arancini aux restes de poulet et de risotto

4.5 17 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de beurre
  • 150 - 250 g de reste de poulet effiloché
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 600 g de reste de risotto
  • 75 g de farine de blé
  • 2 œufs battus
  • 250 g de chapelure
  • 1000 g d'huile de friture

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1185.8 mg
Protein 42.3 g
Kalori 4732.5 kJ / 1134.5 kcal
Yağ 67.8 g
Lif 5.3 g
Doymuş Yağ 26.3 g
Karbonhidrat 85.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...