Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

3.7 17 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Gnocchi
  • 1000 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
  • 300 g farina tipo 0
  • 10 g di burro
  • 1 bustina di zafferano
Condimento
  • 300 g di radicchio le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di latte
    30 g di ricotta, ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 18.5 g
Kalori 2301 kJ / 550 kcal
Yağ 14.7 g
Lif 7.7 g
Karbonhidrat 91.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...