Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

4.0 25 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 50 g de feuilles de menthe fraîche
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 30 g de pignons de pin
  • 70 g d'huile d'olive
  • 100 g d'échalotes coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz arborico
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • 300 g de petits pois frais
  • 400 g d'asperges en tronçons (230 g épluchées)
  • 2 c. à soupe de mascarpone
  • 100 g de parmesan en copeaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 24 g
Kalori 3205 kJ / 763 kcal
Yağ 40 g
Karbonhidrat 71 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...