Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

4.3 177 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un filet pour la finition
  • 250 g de boulgour
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g de petits pois frais écossés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en cubes
  • 100 g de ricotta émiettée
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 23 g
Kalori 1828 kJ / 436 kcal
Yağ 14 g
Karbonhidrat 51 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...