Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

4.4 7 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
3 porzioni

Malzemeler

Gnocchi di riso
  • 200 g di acqua
  • 100 g di farina di riso venere
  • 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di acqua
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 100.3 mg
Protein 30.7 g
Kalori 1836.8 kJ / 439 kcal
Yağ 10.1 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 60 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...