Pasta cremosa ai gamberi e bietole

Pasta cremosa ai gamberi e bietole

4.6 21 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di foglie di coriandolo, fresche
  • 200 g di panna, qualsiasi tipo
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 30 g farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 350 g di pasta secca tipo penne
  • 300 g di gamberi crudi sgusciati
  • 70 g di bietole a fette (0,5 cm)
  • 50 g di crescione solo le foglie

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1383 mg
Protein 31 g
Kalori 2806 kJ / 671 kcal
Yağ 29 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 71 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...