Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

2.8 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de navet coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 456 mg
Protein 14.3 g
Kalori 1346.8 kJ / 319.3 kcal
Yağ 9.8 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Karbonhidrat 42.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...