Gnocchi di ricotta e barbabietola

Gnocchi di ricotta e barbabietola

4.1 56 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Gnocchi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pane raffermo
  • 700 g di acqua
  • 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
  • 300 g di farina + q.b.
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
  • 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
  • 20 g farina
  • 20 g di burro
  • 300 g di latte
  • 50 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca (isteğe bağlı) tritata (1-2 mm)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 29.1 g
Kalori 2803 kJ / 670 kcal
Yağ 21.4 g
Lif 6.2 g
Karbonhidrat 96.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...