Pappardelle invernali zucca e funghi

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.1 31 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1.3 mg
Protein 16.3 g
Kalori 1821 kJ / 435.3 kcal
Yağ 14.5 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 63.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...