Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 190 değerlendirme
Hazırlık 55 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 27 g
Kalori 984 kJ / 235 kcal
Yağ 11 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...