Dorayaki con crema di fagioli azuki

Dorayaki con crema di fagioli azuki

3.4 22 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 13sa
16 pezzi

Malzemeler

Anko (crema di fagioli azuki)
  • 300 g di fagioli azuki rossi secchi ammollati e scolati (vedere consigli)
  • 1650 g di acqua
  • 150 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di mirin (isteğe bağlı)
Dorayaki
  • 2 uova
  • 40 g di zucchero
  • 20 g di miele millefiori
  • 20 g di mirin
  • 120 g di acqua
  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di bicarbonato di sodio sciolto in 1 cucchiaino di acqua
    2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Sodyum 0.1 mg
Protein 2.9 g
Kalori 560.1 kJ / 133.8 kcal
Yağ 27.8 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 24.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...