Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini

4.6 15 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 16sa 30 dk
10 pezzi

Malzemeler

Poolish
  • 100 g di farina di forza (W 320-330)
  • 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
  • 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 520 g di farina tipo 0 (W 240)
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di malto in polvere
  • 20 g di strutto
    20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere
  • 500 g di speck a fette
  • 400 g di Emmental a fette
  • cetrioli sott'aceto a fettine

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Sodyum 766.4 mg
Protein 1.3 g
Kalori 262.7 kJ / 62.8 kcal
Yağ 2.1 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 9.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...