Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

3.8 18 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 porzione

Malzemeler

  • 2 calamari freschi (250 g e 25 cm circa l'uno)
  • 20 g di fette di pane raffermo a pezzi
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di vino bianco secco
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 1500 - 1600 di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di panna (30-40% di grassi)
  • 2 pizzichi di zafferano in polvere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 0.2 mg
Protein 10 g
Kalori 790.8 kJ / 189 kcal
Yağ 14 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...