Tagliatelle fresche ai funghi porcini

4.5 44 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 200 g di funghi porcini freschi a fette
    50 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1200 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1535.8 mg
Protein 14.5 g
Kalori 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 59.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...