Focaccia con patate e rosmarino

Focaccia con patate e rosmarino

4.5 172 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di forza (manitoba)
  • 10 g di sale + q.b.
  • 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
  • 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 19.3 g
Kalori 2719 kJ / 650 kcal
Yağ 19.3 g
Lif 5.4 g
Karbonhidrat 106.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...