Courge farcie au risotto d'épeautre crémeux et champignons

2.9 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • 180 g de graines d'épeautre
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2000 g de courge butternut coupée en deux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 3 pincées de sel
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 438.9 mg
Protein 21.3 g
Kalori 2552.5 kJ / 610.1 kcal
Yağ 21.1 g
Lif 15.9 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 96.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...