Uyumlu sürümler
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rozdrabnianie sera
- 200 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
Bulion mięsno-warzywny
-
500
g giczy wołowej, z kością, pokrojonej na kawałki
veya 500 g kości wołowych, pokrojonych na kawałki - 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 100 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego na kawałki
- 15 g ziół, świeżych, np. natki pietruszki, oregano lub rozmarynu
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- 2 goździki
- 1500 - 1600 g wody
Zupa
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
-
500
g cebuli, pokrojonej w 1 cm plastry
veya 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w 1 cm plastry - 2 łyżeczki soli
- 12 kromek bagietki
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1506.5 kJ / 359.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1169.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r695564