Risotto con uva e gorgonzola

Risotto con uva e gorgonzola

4.5 29 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
  • 1 grappolo d'uva gli acini a metà e privati dei semi
  • 10 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15.3 g
Kalori 2456 kJ / 587 kcal
Yağ 25.1 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 75.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...