Risotto alle pere e gamberetti

Risotto alle pere e gamberetti

4.3 32 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 750 g di brodo vegetale
    750 g di acqua, + 1,5 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 350 g di code di gambero grigio, pulite e lavate
  • 250 g pere tipo decana, sbucciate e a fettine (2 mm)
  • 30 g di Cognac (isteğe bağlı)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 20.7 g
Kalori 1909 kJ / 456 kcal
Yağ 8.6 g
Karbonhidrat 70 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...