Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

La pannacotta au foie gras
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de porto rouge
  • 200 g de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 6 pincées de poivre 5 baies (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 159 mg
Protein 3.8 g
Kalori 1147.8 kJ / 277.5 kcal
Yağ 26.3 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Karbonhidrat 5.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...