Gratin de pâtes au poisson et poireaux

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.1 54 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions

Malzemeler

  • 60 g d'emmental en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1124.2 mg
Protein 35 g
Kalori 1588.2 kJ / 376.3 kcal
Yağ 10.2 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 33.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...