Galette beurrée dunkerquoise

Galette beurrée dunkerquoise

3.4 13 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
10 parts

Malzemeler

La pâte
  • 65 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de blé
  • 50 g de beurre pommade
  • 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
  • 1 pincée de sel
La crème
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de blancs d'œufs
  • 250 g de beurre
  • 5 g de rhum blanc
  • sucre glace pour la finition

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 part

Sodyum 90.4 mg
Protein 6.6 g
Kalori 1634.7 kJ / 392.8 kcal
Yağ 26.4 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 17.1 g
Karbonhidrat 31.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...