Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

4.5 10 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida
  • 30 g di pinoli
  • 350 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo cavatappi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 16.2 g
Kalori 1941 kJ / 464 kcal
Yağ 13.1 g
Lif 5.2 g
Karbonhidrat 75.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...