Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yk irmik, serpmek için
- 250 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 250 g şeker, jöle için ekstra 1 tk şeker
- 4 adet yumurta
- 2 paket vanilyalı puding tozu
- 1 tk vanilya şekeri
- 1 tk kabartma tozu
- 900 g süzme yoğurt
- 1 tutam tuz
- 200 - 300 g çilek, sap kısmı ayıklanmış
- 200 - 300 g frambuaz
- 10 g toz jöle, tatlandırılmış, çilek aromalı
- 250 g soğuk su ya da çilek suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1648.4 kJ / 393.9 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r678425