Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
Siyez buğdayı350 g
-
çiğ karabuğday150 g
-
tuz1 tk
-
kimyon1 tutam
-
taze maya ufalanmış40 g
-
su350 g
-
kabak çekirdeği içi3 yk
-
ay çekirdeği içi2 yk
-
haşhaş tohumu veya keten tohumu1 yk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.4 g
Kalori
1032.9 kJ /
246.9 kcal
Yağ
4.4 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
43.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye