Cihazlar ve Aksesuarlar
Ketojenik Krakerler
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
10 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
keten tohumu100 g
-
çiğ badem150 g
-
yumurta3
-
su150 g
-
kabak çekirdeği içi6 tepeleme yemek kaşığı
-
tuz damak tadına göre
-
karabiber damak tadına göre
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
190.2 mg
Protein
11.7 g
Kalori
947.9 kJ /
225.7 kcal
Yağ
18.6 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
1.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glütensiz lezzetler
35 Tarif
Türkiye
Türkiye