Trenette al pesto

Trenette al pesto

4.3 19 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
  • 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
  • 30 g di pinoli
  • ½ spicchio di aglio
  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate delicatamente
  • 130 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
  • 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalori 2217 kJ / 530 kcal
Yağ 29.3 g
Karbonhidrat 55.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...