Farfalle ai quattro formaggi

Farfalle ai quattro formaggi

4.0 91 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    50 g di Taleggio, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 50 g di burro
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 22.7 g
Kalori 2272 kJ / 543 kcal
Yağ 25.9 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 58.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...