Cihazlar ve Aksesuarlar
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
27.3 mg
Protein
6.5 g
Kalori
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Yağ
7.6 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
105.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix creating something incredible
92 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda