Torta di farro alle mandorle e prugne

Torta di farro alle mandorle e prugne

4.5 27 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 120 g di zucchero di canna
  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 80 g di farina di farro
  • 120 g di farina tipo 00
  • 100 g di mandorle tritate
  • 1 pizzico di sale
  • ½ fiala di aroma all'arancio o limone
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 120 g di yogurt naturale
  • 400 g di prugne mature denocciolate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 10.1 g
Kalori 1807 kJ / 432 kcal
Yağ 26 g
Lif 2.6 g
Karbonhidrat 41.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...