Risotto ai funghi (per 2 persone)

Risotto ai funghi (per 2 persone)

4.6 781 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    20 g di funghi secchi, fatti rinvenire in acqua tiepida e strizzati
  • 160 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 460 g di brodo vegetale
    460 g di acqua calda (non bollente), + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalori 2197 kJ / 525 kcal
Yağ 21.8 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 65.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...