Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 35 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • 300 g de haddock coupé en morceaux
  • 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre doux
  • 1 pincée de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 10 g de beurre doux
  • 350 g de pousses d'épinards frais
  • 150 g de roquette
  • 3 œufs
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portions

Protein 22.2 g
Kalori 1584 kJ / 378 kcal
Yağ 22.2 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 21.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...