Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 82 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di scalogno
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli
  • 40 g di vino bianco
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 40 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 9.1 g
Kalori 1728 kJ / 413 kcal
Yağ 12.6 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 64.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...