Ravioli burro e salvia

4.7 35 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 250 g di bietole, le foglie
  • 250 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 711.7 mg
Protein 20.7 g
Kalori 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Yağ 26.8 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 12.2 g
Karbonhidrat 45.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...