Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 45 dk
15 pezzi

Malzemeler

Salsa agli arachidi
  • 50 g di arachidi tostate
  • 200 g di acqua
  • 70 g di burro di arachidi
  • 70 g di salsa hoisin
Ripieno
  • 1 cetriolo
  • 200 g di carote pelate
  • 1 peperone rosso pulito (250 g circa)
  • 1 peperone giallo pulito (250 g circa)
  • 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua tiepida
  • 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
  • 150 g di pomodori datterino a fette sottili
  • 150 g di lattuga verde tipo iceberg
  • 3 rametti di menta fresca (isteğe bağlı) le foglioline lavate
  • 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche (isteğe bağlı) le foglioline lavate

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 54 mg
Protein 4 g
Kalori 563 kJ / 134 kcal
Yağ 5 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...