Pasta risottata alle vongole

Pasta risottata alle vongole

4.4 294 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
2 porzioni

Malzemeler

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 860 g di acqua
  • 500 g di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 pezzettino di peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı) senza i semini
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di vino bianco secco
  • 5 g di sale grosso
  • 180 g di spaghetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 16.8 g
Kalori 1929 kJ / 461 kcal
Yağ 12.9 g
Lif 3.6 g
Karbonhidrat 67.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...