Cihazlar ve Aksesuarlar
Turkey rissoles and kale slaw
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
571.2 mg
Protein
31.3 g
Kalori
1450.7 kJ /
345.4 kcal
Yağ
19.9 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
3.8 g
Karbonhidrat
7.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sam Wood
16 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda