Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.3 11 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 20 dk
3 morceaux

Malzemeler

  • 600 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre
  • huile d'olive pour le Varoma
  • 300 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 morceau

Sodyum 781.7 mg
Protein 19.7 g
Kalori 2498.3 kJ / 596.7 kcal
Yağ 1.7 g
Lif 6.2 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 119.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...