Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

Cosce d'anatra a Cottura Lenta
  • 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1000 g di acqua
  • 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
  • 125 g di mirtilli freschi
  • 20 g di zucchero di canna
  • 15 g di burro
  • 20 - 25 g di acqua
  • 35 g di aceto balsamico

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 600 mg
Protein 87.5 g
Kalori 3297 kJ / 789 kcal
Yağ 40 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 13 g
Karbonhidrat 28.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...