Scaloppine al tartufo

Scaloppine al tartufo

3.0 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 50 g di burro
  • 1 spicchio di aglio a piacere
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco
  • tartufo fresco a scaglie

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 825 mg
Protein 35.5 g
Kalori 1152 kJ / 275.5 kcal
Yağ 14.3 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 7.8 g
Karbonhidrat 4.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...