Cihazlar ve Aksesuarlar
Scaloppine al tartufo
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
farina tipo 00 q.b.
-
600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
-
50 g di burro
-
1 spicchio di aglio a piacere
-
200 g di funghi porcini freschi a pezzi
-
2 pizzichi di sale
-
1 pizzico di pepe macinato
-
20 g di vino bianco
-
tartufo fresco a scaglie
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
825 mg
Protein
35.5 g
Kalori
1152 kJ /
275.5 kcal
Yağ
14.3 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
4.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Ottobre 2020
29 Tarif
İtalya
İtalya