Risotto al tartufo

Risotto al tartufo

4.0 28 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 375 mg
Protein 7.4 g
Kalori 1397.3 kJ / 334 kcal
Yağ 20 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 9.8 g
Karbonhidrat 32.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...