Polenta con i funghi

Polenta con i funghi

4.3 58 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porzioni

Malzemeler

Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro
Salsa ai funghi
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena) sciolto in 30 g di acqua
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1400 mg
Protein 29 g
Kalori 5321.5 kJ / 1273 kcal
Yağ 29.5 g
Lif 12.3 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Karbonhidrat 81.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...