Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

4.1 36 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porzioni

Malzemeler

  • burro q.b.
  • 50 g di Parmigiano reggiano
  • 40 g di Fontina
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 50 - 60 g di latte
  • 2 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 63.9 mg
Protein 9.8 g
Kalori 638.3 kJ / 152.7 kcal
Yağ 11.8 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...